Le Petit Festival, Hangon asema – TARGET Roadtrip

LA 24.8. klo 13.15 Hangon juna-asema (esitys alkaa asemalaiturilla, raide 1) Elina Häyrynen, Natasha Lommi, Josu Mämmi ja Saara Töyrylä

Hanko Station on TARGET Roadtrip 2024:n päättävä paikkasidonnainen esitys jossa tilan  haltuunotto ja esiintyjien keskinäinen luottamus ja sanaton kommunikaatio nousee keskiöön. Nelihenkinen esiintyjäryhmä saapuu Hangon juna-asemalle ja täyttää asemahallin liikkeellä,  äänellä ja kohtaamisilla. Tunnin pituinen esitys elävöittää aikoinaan junamatkailijoita  palvellutta tilaa nykytanssin, elektronisen musiikin ja kukka-asetelmien voimin. Matkalle  lähteminen, saapuminen, matkaseura, sattuma, kukoistus ja kuihtuminen ohjaavat teoksen  kulkua. Esitys virittää uinuneen tilan uusia mahdollisuuksia vastaanottavaksi. TARGET  Roadtrip kiertue syntyi halusta tuoda taidetta lähelle ja sitä kautta nostaa esiin  vuorovaikutussuhdetta yleisön kanssa.

 

TARGET Helsinki on vuonna 2020 perustettu monitaiteellinen ensemble, joka suhtautuu  ennakkoluulottomasti nykytanssin viemiseen uudenlaisiin toimintaympäristöihin teatteritilojen ulkopuolella. TARGETin tanssitaiteilijat Natasha Lommi ja Elina Häyrynen ovat toteuttaneet  vuosina 2023-2024 eripuolilla Suomea kiertäneen TARGET Roadtrip -hankkeen ja kutsuivat  kertueen päätösosaan mukaan muusiikko/äänisuunnittelija Josu Mämmin sekä  hankolaislähtöisen tanssitaiteilija Saara Töyrylän.

 

IG @targethelsinki

www.targethelsinki.com

www.josumammi.com

www.saarakkaus.com

www.natashalommi.com