Näyttely: Kesä Rannoilla

Näyttely koostuu valokuvista, jotka Hanna Westman on kuvannut Hangon kesäisillä rannoilla. Kuvasarja on ylistys rantakallioille ja merelle. Ja männyille. Niin monille meistä hienointa Hangossa. Syy, miksi aina palaamme. Miksi kaipaamme takaisin, kun olemme poissa. Tai kun syystä tai toisesta emme voi olla täällä.

Karin Collins on hienolla tavalla kuvannut näitä tunteita talvi- ja jatkosodasta Hangossa kertovan trilogiansa kahdessa ensimmäisessä teoksessa ”Säilyt sydämessäin” ja ”Sun luonas kaipuuni on”. Otteita kirjoista on mukana näyttelyssä.

Hanna asuu ja työskentelee ekonomistina Helsingissä, mutta viettää paljon aikaa Hangossa, missä hän varttui. Hänellä on ammattitutkinto luontovalokuvauksesta Axxellista. Löydät Hannan kuvia hänen kotisivultaan hannawestman.com.

Karin on vuonna 2019 ilmestyneen esikoisteoksensa jälkeen julkaissut neljä kirjaa. Kaikilla kirjoilla on vahva yhteys Hankoon. Karin on varttunut Hangossa ja asuu jälleen täällä, usean ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen. Löydät lisää Karinista täältä: https://litteratur.sets.fi/forfattare/karin-collins/