Avoimet työpaikat

MATKAILUPÄÄLLIKKÖ

Aurinkoinen Hanko on Suomen kesäkaupunki numero yksi. Matkailu kasvaa kohisten ja tehtäväsi on johtaa matkailumarkkinointia sekä yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa luoda parhaat edellytykset kasvun jatkumiselle myös ympäri vuoden.

Matkailutoimisto on organisoitu Hangon kaupungin tytäryhtiöön, jonka päätehtävänä on johtaa matkailumarkkinointia ja matkailutoimistoa Hangossa. Matkailupäällikkö valmistelee asioita hallituksen päätettäväksi, kehittää yhtiötä sovittujen tavoitteiden mukaisesti ja toimii yhtiön toimitusjohtajana.

 

Pääasialliset työtehtävät

-matkailun ja liiketoiminnan kehittäminen

-myynti- ja markkinointi

-asiakkuuksien ja talouden hallinta

-operatiivisen toiminnan ylläpitäminen

-henkilöstön johtaminen

-matkailuinformaation jakaminen

 

Odotamme sinulta matkailualan koulutus- ja työkokemusta, esiintymiskykyä ja verkostoitumistaitoja. Lisäksi odotamme asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä sekä markkinointiosaamista. Olet tavoitteellinen, organisointikykyinen, positiivinen ja kehitysmyönteinen tiimipelaaja ja uusien ideoiden tuoja. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä paineensietokykyä ja valmiuksia tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

30 kilometriä hienoa hiekkarantaa odottaa varpaitasi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.10.2020 mennessä osoitteeseen rabbe@surfnet.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rabbe Lindholm, rabbe@surfnet.fi, 045 239 0847, sekä Nicklas Rosvall, nicke.rosvall@gmail.com, 040 414 5681.