Pimeä viikonloppu tulee

 

Elämyksiä uudessa valossa. Visit Hanko ja Visit Raasepori järjestävät jälleen Pimeä viikonloppu-tapahtumaa pe-su 30.10.-1.11.

Lähde ylös Hangon vesitorniin pimeässä, käy yökahvilassa tai vietä ”yö bunkkerissa” tutustuen ainutlaatuisella tavalla Länsi-Uudenmaan sotahistoriaan. Onnistutko bongaamaan lintuja Hangon lintuaseman iltalinturetkellä, osaatko suunnistaa heijastinpolulla Hangon keskustassa ja maistuisiko kynttiläillallinen Regatan Brasserietissa?

Pimeä viikonloppu kerää yhteen parhaita paikallisia elämyksiä ja nostaa esille kaupungin ainutlaatuista historiaa ja jännittäviä tarinoita. Tämän lisäksi Pimeä viikonloppu tarjoaa länsimaalaista hyggeä elokuvanäytöksiä, tarinahetkiä, taide-elämyksiä ja luonnollisesti maukasta lähituotettua ruokaa ja juomaa. Pimeään viikonloppuun osallistuvat niin Raaseporin kaupunki, Hangon kaupunki kuin myös alueen yhdistykset, yritykset, yhteisöt ja muut tahot. Kaikki tapahtumajärjestäjät vastaavat omista tapahtumistaan ja niiden turvallisuudesta.

Tapahtumaa päivitetään säännöllisesti Place2go:ssa joten pidä silmällä. Raaseporin ohjelma löytyy täältä.

 

Seuraamme viranomaisten suosituksia. Tapahtuman osallistujat pitää 1-2 metrin turvaetäisyys ja pitää huoli hyvästä käsihygieniasta.