Le petit festival Hanko – Latinomusiikin työpaja

Latinolaulut

Kaipaatko rytmiä elämään? Tykkäätkö espanjan ja portugalin kielistä? Tule pikakurssille opettelemaan sykähdyttäviä lauluja Latinalaisesta Amerikasta! Rohkeasti mukaan musiikkimatkalle, ei tarvitse osata kieliä etukäteen emmekä laula nuoteista. Tutustumme myös latinokielien ääntämiseen ja musiikilliseen ilmaisuun.

Opettajana Sanna Mansikkaniemi, laulaja, viulisti ja kuoronjohtaja

Sanna Mansikkaniemi
Sanna Mansikkaniemi on laulaja, viulisti ja kuoronjohtaja, hänen käsissään tarvittaessa pysyvät myös piano, urut ja saha. Latinalaisen Amerikan musiikki on lähellä hänen sydäntään ja viime vuosien aikana hän on toteuttanut useita latinomusiikin projekteja myös kuorojen ja soitinyhtyeitten kanssa. Hän myös opettaa Latinolauluja mm. Helsingin työväenopistossa ja Vantaan aikuisopistossa.

Raido LIl
Viulua, alttoviulua ja barokkiviulua soittava Raido Lill on opiskellut Tallinnan Georg Ots Muusikakoolissa, Viron Musiikkiakatemiassa ja Sibelius-Akatemiassa. Kilpatanssiharrastuksensa hän aloitti Pärnussa jo 6-vuotiaana ja on sittemmin kilpaillut sekä Virossa että Suomessa. Sanna Mansikkaniemen kanssa he ovat soittaneet yhdessä mm. Helsinki Metropolitan Orchestran riveissä sekä Sannan omassa kansanmusiikkiyhtyeessä nimeltä Rokasahurit.


Le Petit Festival – Hanko – Kulttuuriyhdistys Presence ry. järjestää tapahtuman