Le Petit Festival – Hanko taidefestivaali 2020

Ainutlaatuinen monitaidefestivaali Le Petit Festival – Hanko järjestetään poikkeustilassa kuudetta kertaa Hangossa 21.- 23. elokuuta 2020. Tämän vuoden minifestivaalin ohjelmistossa on kotimaisia ansioituneita taiteilijavieraita. Viikonvaihteen kattauksessa on musiikkia, teatteria, nykytanssia, klovneriaa, työpajoja, runoutta, kuvataidetta ja elokuvaa ja ohjelmaa lapsille. Vive L ´Amour !

Ohjelmistosta
Mukana mm. runoilija Heli Laakosnen, Red Nose companyn arvostelumenestys Babylon, nykytanssiteatteri Mamia Company kahdella teoksellaan, Duo Ali Saad ja Sanna Salmenkallio, Ludowica & Saarikoski kvartetti, Hangon Elokuvajuhlat, Jori Otsa & Mah´Orkka – Georg Ots 100 Juhlakonsertti,, latinorytmien työpaja sekä ohjelmaa lapsille.

Festivaalin kotisivut

Runoilija Heli Laaksonen ja Red Nose Company
Klovniryhmä Red Nose Companyn valloittva ja hauska menestysteos Babylon ja nykytanssiteatteri Mamia Companyn Pi**U käsittelevät vallankäyttöä naisnäkökulmasta. Toisenlaista tulokulmaa tarjoilee runoilija Heli Laaksonen joka palkittiin Kirsti Kunnas – runopalkinnolla keväällä. Ainutkertaisessa esityksessään Heli esittelee maailmankuvaansa maalamiensa teosten ja installaatioiden kautta, lukee runojaan ja kertoo, mitä on kun sattuu ja tapahtuu.
https://www.rednose.fi

Lasten ohjelmistoa
KLO 11 – 12 DUO ROKASAHURIT:”Raparperin alla” Lastenkonsertti koko perheelle

Sanna Mansikkaniemi, laulu, viulu, piano

Raido Lill, viulu

”Äidin kasvimaalla, raparperin alla…”Koko perheelle suunnattu laululeikkituokio jossa yleisö laulaa ja leikki mukana.

KLO 12 NYKYTANSSITEATTERI MAMIA COMPANY: SAMMAKKOLAMMIKKO

Vuorovaikutteinen tanssisatu on suunnattu koko perheelle (4v. ylöspäin).

Tanssiteatteri Mamia Comapny
Kulttuuriyhdistys Presence ry. järjestää tapahtuman