Lediga jobb

TURISTCHEF

Soliga Hangö är Finlands sommarstad nummer ett. Turismen växer så det knakar och din uppgift är att leda turismmarknadsföringen och tillsammans med lokala aktörer skapa de bästa förutsättningarna för att turismen ska fortsätta växa också året om.

Turistbyrån är organiserad under Hangö stads dotterbolag, vars huvuduppgift är att ansvara för turistbyråns verksamhet och för turismmarknadsföringen i Hangö. Turistchefen förbereder ärenden till styrelsen, utvecklar bolagets verksamhet och fungerar som VD för bolaget.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

– turism- och affärsverksamhetsutveckling

– försäljning och marknadsföring

– kund- och ekonomiförvaltning

– upprätthållande och utveckling av Hangös image

– ansvar för den operativa verksamheten

– personalansvar

– ansvar för turisminformationen

 

Vi förväntar oss att du har arbetserfarenhet och utbildning inom turismbranschen, att du är van att hålla presentationer samt att du är duktig på att bilda nätverk. Därtill krävs att du har goda kunskaper i marknadsföring samt att du är försäljningsinriktad och har rätt inställning till kundbetjäning.

Du bör vara målinriktad, stresstålig, idérik och positiv lagspelare med goda organisations- och kommunikationsförmågor samt färdigheter att samarbeta med olika sorters människor och organisationer. Du bör även ha utmärkta språkkunskap, speciellt i finska, svenska och engelska.

30 kilometer fin sandstrand väntar på dina tår. Skicka din ansökan med CV och löneanspråk senast 18.10.2020 till adressen rabbe@surfnet.fi.

För mer information vänligen kontakta Rabbe Lindholm rabbe@surfnet.fi, tfn 045 239 0847, eller Nicklas Rosvall, nicke.rosvall@gmail.com, 040 414 5681.