Escape Mystery Outdoors – ulkoilmapakopeli ryhmille

Sivilisaatiomme alusta lähtien on löytynyt salaseuroja – Vapaamuurarit ja Illuminati näistä lienee tunnetuimpia nimiä. Yksi tällainen aktiivinen salaseura on 1440-luvulla koottu Ristin ja Liljan veljeskunta Croix et Lis. Melkein 600 vuoden ajan järjestö on levittänyt lonkeroitaan jokaiseen maailmankolkkaan, myös Suomeen ja Hankoon. Jokaista järjestön haaraa johtavat suurmestarit. Näiden suurmestarien valta siirtyy seuraavalle hyvin erikoisella tavalla. Väistyvä suurmestari kätkee seitsemän (7) sinetin taakse oman suurmestarisormuksensa, jonka ensimmäinen löytäjä nousee seuraavaksi suurmestariksi. Tästä perinteestä muodostui kansankieleen vuosisatojen aikana sanonta: ”Löytäjä saa pitää.”

Tämän ulkoilmapakopelin aikana tavoitteenne on ratkaista mysteeri; avata sinetit ja löytää suumestarin himoittu sormus! Kuka kruunataankaan seuraavaksi suurmestariksi…
Ohjelma on kiehtova sekoitus mobiilipeliä, jossa vihjeitä seurataan tableteille ilmestyvien ohjeiden avulla ja ulkona tapahtuvia kätköhaasteita, joissa yhdistyvät tiimityö, nokkeluus ja ongelmanratkaisutaidot.

Toteutus pientiimeissä 2-4 hlö / joukkue. Kokonaiskesto alkuohjeistuksineen noin 2 tuntia.
Hinta 750 eur / 10 hlö + 35 eur / lisählöt + alv 24 %