Sertifikaatit ja kumppanuudet


Sustainable Travel Finland (STF)
-merkki myönnetään Visit Finlandin toimesta yrityksille ja alueille, jotka ovat mukana kestävän matkailun STF-ohjelmassa ja täyttävät kaikki merkin vaatimat kriteerit. STF-merkin saaneet toimijat ovat muun muassa sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin, laatineet kestävän matkailun kehittämissuunnitelman, viestivät läpinäkyvästi vastuullisuudesta ja heillä on kestävää matkailua tukeva sertifikaatti. STF-merkki on myönnetty Hangon matkailutoimistolle, Visit Hangolle.

Good Travel Seal-sertifikaatti on kansainvälinen kestävyyttä ja vastuullisuutta arvioiva menetelmä. Hangon matkailutoimisto täytti kriteerit ja vastaanotti tunnustuksena Good Travel Sealin vastuullisesta työstä. Yritys tulee arvioida omia toimintatapojaan mm. energian käytön kannalta, hankintojen eettisyydessä, saavutettavuudessa ja suhtautumisessa paikalliseen kulttuuriperintöön.

 

We Speak Gay on sateenkaariystävällisten yritysten ja tapahtumien yhteisö, jonka tavoitteena on saada muutos aikaan, puhua ja viestiä asioista rohkeasti, avoimesti ja näkyvästi. Visit Hanko haluaa varmistaa, että sateenkaari-ihminen tuntee olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi omana itsenään vieraillessaan Hangossa.