Koiraystävällinen Hanko

Lomaile parhaan ystäväsi kanssa Hangossa. Suurin osa kaupungin majapaikoista, ravintoloista ja kahviloista toivottavat sinut ja koirasi tervetulleiksi.

Huomioithan, koirat on pidettävä taajamissa kytkettyinä ja metsästyslain mukaan koirat on pidettävä kytkettyinä maaliskuun alusta aina elokuun 19. päivään asti. Kiinnipitoaika varmistaa rauhan luonnoneläimille niiden lisääntymisajan aikana.

Olen rohkea tyyppi, joten olen kokeillut melkein kaikkea mitä emäntäni ja isäntäni harrastavat. Olen purjehtinut, SUP:aillut, ratsastanut, pyöräillyt,

Parhaat koirakävelyreitit

  • Furuvik – metsää ja rantaa, voiko kävelyllä enempää toivoa
  • Tulliniemen luontopolku – pidempi lenkki ja vaihtelevaa maastoa
  • Konemetsä – iso metsä lähellä koirapuistoa
  • Puistovuoret – kiva lenkki keskellä kaupunkia
  • Bellevue – kävele Bellevuenrantaa pitkin Neljän Tuulen Tuvalle ja Mannerheimintietä takaisin, tai päinvastoin
  • Peikonpolku – kiva lenkki kaiken kokoisille koirille

Koiraystävälliset rannat:

Hangossa myös koirat voivat nauttia rantaelämästä, muista tosin että koiria EI SAA ulkoiluttaa Hangon kaupungin yleisillä rannoilla.

Seuraavat rannat ovat koiraystävällisiä:

Koiraystävälliset ravintolat ja kahvilat

Huomioithan, että koiran on tultava toimeen muiden lemmikkien sekä ihmisten kanssa. Koira tulee pitää ravintolassa kytkettynä. Muistathan myös, että pöydät ja tuolit ovat ravintoloissa vain ihmisiä varten, ellei ravintola toisin ilmaise. Annetaan meidän, koirien, sekä koirattomien nauttia ravintolakokemuksesta.

Koirapuisto on aidattu, koirien ulkoiluun varattu alue, jossa koira saa liikkua vapaana. Koirapuistossa Hemming Elfvingintiellä on kaksi erillistä aluetta: