Sommarjobba i Hangö!

Hangö turistbyrå, Visit Hanko, söker sommararbetare till turistbyrån för tiden 1.5-30.9.2022.

Vi söker en glad, duktig, utåtriktad, språkkunnig person som är intresserad av turism och har förmågan att hantera olika kundservicesituationer.

Till turistrådgivarens uppgifter hör bl.a. att ge personlig kundbetjäning, försäljning av turistprodukter, svara på telefon- och e-postförfrågningar samt delta i turistmarknadsföringen på sociala medier. Du hjälper att vägleda och guida turister och besökare att hitta stadens sevärdheter, intressanta besöksmål, restauranger och dylikt.

Vid mötena med kunderna kan du uttrycka dig på finska, svenska och engelska. Övriga språkkunskaper, turismutbildning och kassahantering ses som meriter.

Arbetet infaller mellan 1.5-30.9.2022. Du kan söka jobb för hela tiden eller för en kortare period. Arbetstiderna varierar enligt turistbyråns öppethållningstider (både vardagar och helger) och arbetet utförs både i turistbyrån och i vattentornet. Vi leder och introducerar sommarjobbarna till sina jobb.

 

Skicka din ansökan och CV senast den 28.2.2022 till kira.marschan@hanko.fi

För mer information, kontakta turistchef Kira Marschan, per telefon 040 731 9985 eller via e-post kira.marschan@hanko.fi