Hur kommer jag till Hangö?

Kom för en dag, en helg eller en vecka. Hangö erbjuder dig något nytt varje dag!

Det är enkelt att komma till Hangö: tåget eller bussen tar dig direkt till centrum, med bil kör du längs landsvägen (25) eller så passar du på att njuta av naturen och anländer med cykel eller egen båt.

Perille.fi är Finlands fjärr- och närtrafiks omfattande sökmotor, som erbjuder buss, tåg och flyg tidtabeller samt bästa priserna. Med i tjänsten är bland annat VR, Matkahuolto, Onnibus, Pohjolan Liikenne, Savonlinja, Finnair. Ange startplatsens adress, station eller ort, och lägg till Hangö som destination.

Tågtrafiken mellan Hangö och Karis är en del av VR:s närtrafik fr.o.m. den 8 januari 2024. H-tåget kommer också att trafikera till Helsingfors tre dagar
Hangö-Karis-Hangö Tidtabell och mer info hittar du här. Hangö-Helsingfors-Hangö Tidtabell och mer info hittar du här.

Nähtävää matkallasi Hankoon

På vägen mot Hangö, södern i Finland, möter du inom kort naturen och en uppfriskande kulturell mångfald.

Här hittar du charmiga småstäder, historiska bruksmiljöer, levande landsbygd, sjöar, åar och det öppna havet vid Finlands sydligaste spets.

En riklig kultur, lockande sevärdheter och mångsidiga möjligheter till ett gott liv lockar att stanna en längre tid. I ett ögonblick kan du byta från en miljö till en annan, från shopping till vandring eller från lockade godsaker till avslappnande upplevelser.

Kom och njut – vi har öppet året om!

Hangö hör till mången sjöfarares favoriter inte minst för de fantastiska vyerna men givetvis också för läget. Hangö är porten till Östersjön och
De korta avstånden i Hangö gör det enkelt att ta sig runt på cykel eller till fots. I synnerhet sommartid hittar du flera cykeluthyrningsställen i staden.