Tapahtumat

Hangossa riittää mielenkiintoista tekemistä – uutta löytyy vuoden jokaiselle päivälle.

Matkailutoimisto ylläpitää tulostettavaa tapahtumalistaa paikallisista tapahtumista. Päivitämme sitä jatkuvasti ja oikeus muutoksiin pidätetään.

Klikkaa tästä matkailutoimiston tapahtumalistaan

Klikkaa tästä Hanko 150-juhlavuoden (2024) tapahtumalistaan

 

Tiedoksi tapahtumajärjestäjille

Place2Go-tapahtumakalenteri otettiin pois käytöstä elokuussa, ja kaupunki sekä matkailutoimisto ovat pyrkineet löytämään väliaikaisen ratkaisun, samalla kun rakennetaan uutta kalenteria.

Place2Go:hon viedyt tapahtumat ovat näkyneet myös kaupungin verkkosivuilla sekä visithanko.fi-matkailutoimiston sivulla. Ennen kuin uusi kalenteri otetaan käyttöön, käytämme Place2Go:n työkalua. Itse kalenteri place2go.fi-sivustolla on poistettu, mutta työkalu on edelleen käytössä. Tämä tarkoittaa, että voimme tiedottaa tapahtumista samalla työkalulla kuten ennen. Aivan kuten ennen vaaditaan sisäänkirjautumista, jotta voit lisätä tapahtuman. Jos olet rekisteröitynyt Place2Go:hon, sama käyttäjänimi ja salasana toimivat kuten aiemmin. Sisäänkirjautumissivu on sama kuin aiemmin.

Työkalussa täytät tapahtuman tiedot kuten ennenkin. Jotta tapahtuma näkyisi sivuilla, muista valita ”Kyllä, haluan, että tapahtumani näkyy myös muissa tapahtumalistauksissa” ennen tapahtuman julkaisemista. Vähän ajan kuluttua tapahtuma näkyy seuraavilla sivuilla:
Visit Hanko
Hangon kaupungin sivu
Kulturforum

Valitse ajankohta:

Tänään Seuraavat 7 päivää

Valitse kategoria:

Kaikki Lapsiystävällinen

Maksutonta tietotekniikkaopastusta senioreille

21.9.2023 9:00 Ikäihmisten tietotekniikkayhdistys Enter tarjoaa senioreille henkilökohtaista, >

Löytöjä museon kätköistä

12.5.2023 11:00 Hangon museosta löytyy moninaisia aarteita, jotka ovat olleet piilossa yleisöltä >