Hangö Farm

Retriitit ja yritystilaisuudet

Hangö Farm järjestää vuoden ympäri haluamasi retriitin tai yritystilaisuuden. Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös majoituksen kohteissamme. Mikäli ryhmäkoko on suuri, teemme yhteistyötä Hangon muiden majoitusliikkeiden kanssa.

Hangö Farm majoituskohteita ovat Villa Maija, Villa Lotta sekä lukuisat yksityismajoituskohteet.  Järjestämme paketteja esimerkiksi ystäväporukoille, yrityksille ja retriittien vetäjille.

Retriittien järjestäjät: tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun retriittisi hoitamiseen. Sinun tulee vain saapua paikalle ryhmäsi kanssa. Aktiviteetti voi olla esimerkiksi jooga, kirjoitus, neulonta, henkilövalmennus… Varaamme aina tarvittavat tilat, majoituksen sekä esimerkiksi ravintolapalvelut.

Ryhmät: helpotamme ryhmävarauksien tekoa, ja autamme varaamaan matkallesi majoituksen lisäksi myös aktiviteetit. Yksi suosituimmista teemoista on järjestää polttarit Hangossa!

Yritykset: autamme yrityksesi tilaisuuden järjestämisessä, oli kyseessä vain muutamat henkilöt tai isot yritysryhmät. Olemme viime aikoina järjestäneet yrityksille matkoja Hankoon 5-100 hengelle.