Eckerö Linen Kesäristeilyt Hankoon

Kesällä 2021 suuren suosion saavuttaneet Eckerö Linen Hangon-risteilyt saavat jatkoa ensi kesänä. Eckerö Linen M/S Finlandia risteilee Helsingistä ikoniseen kesäkaupunki Hankoon kahtena lauantaina, 11.6. ja 27.8.2022. Kesäpäivä merellä sujuu rattoisasti laivan ravintoloiden herkullisesta tarjonnasta nauttien, ostoksia ja viihdettä unohtamatta.

Merimatkan voi aloittaa vaikkapa runsaalla brunssilla, ja illallisaikaan Buffet Eckeröön katetaan jo klassikon asemaan kohonnut Saaristolaispöytä, jossa kesäiset herkut ja saariston parhaat palat kohtaavat. Laivan myymälät palvelevat koko risteilyn ajan, ja risteilyllä viihdyttävät myös suomalaisen viihteen suosikit.

Hangossa on noin kolme tuntia aikaa tutustua kaupunkiin joko omatoimisesti, opastetun bussikiertoajelun tai opastetun kävelykierroksen muodossa. Bussikiertoajelulla pääset ihastelemaan merinäkymiä ja pitkiä hiekkarantoja, ja samalla kuulet mm. Hangon historiasta, kylpyläajoista, pitsihuviloista ja merkkihenkilöistä. Opastetulla kävelykierroksella keskitytään Hangon kuuluisiin huviloihin ja tutustutaan niiden takana oleviin arkkitehteihin sekä historiallisiin asukkaisiin. Iltapäivää voi jäädä viettämään halutessaan myös laivalle.

Eckerö Linen M/S Finlandia lähtee kello 9 Helsingin Länsisatamasta ja saapuu Hankoon klo 15.30. Laiva on Hangossa noin kolme tuntia ennen lähtöään Helsinkiin, jonne saavutaan klo 23.00. Ennen Hankoa laiva käy Tallinnassa, jossa reittimatkustajat poistuvat laivasta. Tallinnasta ei oteta matkustajia laivaan eivätkä risteilijät voi nousta maihin Tallinnassa.