Eckerö Linen Kesäristeily Hankoon

Suomalainen laivayhtiö Eckerö Line tarjoaa ensimmäisenä laivayhtiönä jo kesäkuussa päiväristeilyt Helsingistä Hankoon. Risteily sujuu merellisissä tunnelmissa herkullisesta ruoasta ja juomasta sekä tasokkaasta viihteestä nauttien tilavalla m/s Finlandialla. Myös ostosmahdollisuuksia on tarjolla tuttuun tapaan jokaiseen makuun.

Risteilyt järjestetään kolmena kesäkuisena lauantaina 12., 19. ja 26.6.2021 sekä heinäkuussa 3.7., 10.7. ja 17.7.
M/s Finlandia lähtee Helsingistä klo 9.30 ja ajaa Tallinnan sataman kautta Hankoon, jonne saavutaan klo 15.30. Lähtö takaisin Helsinkiin on klo 19.30. Hangosta laiva kulkee ilta-auringon saattelemana läpi kauniin saariston ja saapuu Helsinkiin klo 23.00. Tallinnassa ei ole maihinnousumahdollisuutta, joten risteily on täysin karanteenivapaa. Laivalle on mahdollista ottaa oma auto edullisesti mukaan, jolloin siirtymiset laivaan ja laivalta kotiin ovat sujuvia ja turvallisia.

Hanko on ainutlaatuinen kesäkeidas, johon Eckerö Linen matkustajat pääsevät tutustumaan vaivattomasti: Hangon satamasta on maksuton kuljetus kaupungin ytimeen. Hangossa on tarjolla mielenkiintoinen valikoima tekemistä. Panorama-kiertoajelulla tutustutaan Hangon historiaan, upeisiin merimaisemiin ja paikallisiin kulttuurikohteisiin, opastetulla kävelykierroksella kuljetaan ihailemaan historiallisia Hangon huviloita ja niiden elämänmenoa. Mikään ei myöskään estä nauttimasta kaupungista omaan tahtiin, kaupungin kuuluisilla rannoilla kuljeskellen tai nautiskellen paikallisten ravintoloiden tarjonnasta. m/s Finlandia lähtee Hangosta takaisin Helsinkiin iltaseitsemältä. Laivalta avautuvista ainutlaatuisista Suomenlahden maisemista on mukava nauttia auringon jo hiljalleen laskiessa.

Varaa matkasi tästä.