Eckerö Lines Sommarkryssningar till Hangö

I sommar får Eckerö Lines väldigt populära Hangö-kryssningar från sommaren 2021 en fortsättning. Eckerö Lines M/S Finlandia gör två lördagskryssningar, 11.6 och 27.8.2022, från Helsingfors till den legendariska sommarstaden Hangö. Njut av en trevlig sommardag till havs och fartygsrestaurangernas läckra utbud, utan att förglömma shopping och underhållning.

Inled sjöresan till exempel med en rejäl brunch och till middag dukar Buffet Eckerö upp den klassiska Skärgårdsbuffén med sommarens delikatesser och skärgårdens bästa läckerheter. Affärerna ombord betjänar under hela resan och för underhållningen står bland annat finländska publikfavoriter.

I Hangö har du tre timmar tid att bekanta dig med staden antingen på egen hand eller genom att delta i en guidad bussrundtur eller promenad. Bussrundturen går via sandstränderna med de storslagna vyerna ut mot havet och samtidigt får du höra om bland annat Hangös historia, om tiden som badort, om spetsvillor och framstående personer. Den guidade promenaden fokuserar på Hangös berömda villor, arkitekterna bakom dem samt deras historiska invånare. Det går också bra att spendera eftermiddagen ombord på fartyget om man vill.

Eckerö Lines M/S Finlandia avgår kl. 9 från Västra hamnen i Helsingfors och ankommer till Hangö kl. 15.30. Fartyget stannar ungefär tre timmar i Hangö innan returen. Ankomst till Helsingfors kl. 23.00. Innan Hangö lägger fartyget till i Tallinn och ruttpassagerarna stiger av. I Tallinn tas inte nya passagerare ombord och kryssningsresenärerna kan inte gå i land.