Eckerö Lines Sommarkryssning till Hangö

Det finländska Eckerö Line erbjuder som första rederi dagskryssningar från Helsingfors till Hangö redan i juni. Njut av den maritima stämningen, den läckra maten och dryckerna samt av högklassig underhållning ombord på rymliga m/s Finlandia. Även välbekanta shoppingmöjligheter för varje smak och tycke erbjuds under kryssningen.

Kryssningarna sker tre lördagar i juni; 12, 19 och 26.6 och i juli: 3, 10 och 17.7.
M/s Finlandia avgår från Helsingfors kl. 9.30 och trafikerar via Tallinn hamn till Hangö med ankomst kl. 15.30. Avgång tillbaka mot Helsingfors sker kl. 19.30. Från Hangö seglar fartyget ledsagad av kvällssolen, genom den vackra skärgården och anländer till Helsingfors kl. 23.00. Det är inte möjligt att gå i land i Tallinn och därmed är kryssningen helt karantänfri. Det är förmånligt att ta bilen med på kryssningen och då är förflyttningarna från hamnen ombord och från fartyget hem igen både smidiga och trygga.

Hangö är en unik sommaroas som Eckerö Lines passagerare bekvämt kan bekanta sig med: transporten från Hangö hamn in till stadens centrum är gratis. Hangö har ett intressant utbud av aktiviteter. Panorama-rundturen presenterar Hangös historia, de storslagna vyerna mot havet och lokala kulturobjekt medan den guidade rundvandringen låter oss beundra Hangös historiska villor och deras livsmiljö idag. Det går också bra att bekanta sig med staden i egen takt och vandra längs stadens populära stränder eller njuta av de lokala restaurangernas utbud. M/s Finlandia avgår från Hangö mot Helsingfors vid sjutiden på kvällen. När solen sakta går ner är det trevligt att njuta av den unika utsikten över Finska viken och skärgården från fartyget.

Boka din resa här!