Yksityismajoitus

Huvila meren äärellä, asunto rannan tuntumassa, mökki metsän reunassa…
Yksityismajoitusta on vanhoissa villoissa, kaupungin viehättävissä puutaloissa, erilaisissa kerros- ja rivitaloissa sekä mökeissä, tai sitten voit vuokrata kokonaisen omakotitalon käyttöösi. Useimmat kohteet sijaitsevat aivan keskustassa, osa puolestaan omassa rauhassa hieman sivummalla.

Yksityismajoitusta välittävät seuraavat sivustot:

Yksityismajoituksen pitkät perinteet Hangossa

Hangossa yksityismajoitus on ollut perinteinen tapa majoittua aina Hangon kylpylän (1879-1939) ajoilta lähtien. Tuohon aikaan Hangossa ei ollut tarpeeksi hotelleja tai täyshoitoloita ja kysyntä huoneista oli suuri. Kylpyläpuistoon ja sen lähistölle rakennettiin suuria huviloita, jotka vuokrattiin kylpylävieraille usein koko kesäksi.

Nämä huvilat ovat edelleen olemassa Hangon Kylpyläpuistossa, ja silloin, kuten nytkin, kysytyimmät huoneet sijaitsivat kylpylän lähistöllä, puistoalueella, mutta huoneita vuokrattiin myös muualta kaupungista.
Tämä ihastuttava perinne, joka toivottaa vierailijat tervetulleiksi yksityisiin asuntoihin on säilynyt tähän päivään asti ja nykyään vuokrattavia kohteita löytyy jokaiseen makuun eri puolilla kaupunkia. Moneen ihastuttavaan asuntoon sama vuokralainen löytää tiensä vuodesta toiseen.