My Finland Poster 2021

Odotus on kohta ohi!

My Finland Poster 2021 julistekisan voittaja julistetaan virtuaalisissa avaajaisissa torstaina 6.5. klo 18.00. Voittaako juuri sinun suosikkisi?Tervetuloa mukaan! Linkki avajaisiin lödät >tästä.

 

Järjestimme 11/2020-02/2021 maailmanlaajuisen matkailujulistekilpailun: Come to Hanko.

Tuomaristo on valinnut osallistujien joukosta 10 julistetta, joista nyt on sinun vuorosi valita paras. Yksi onnekas äänestäjä saa Come to Finlandilta mahtavan, 300 euron arvoisen tuotepaketin. Vain yksi ääni per henkilö!

Sähköposti-osoite on pakollinen jos haluat osallistua arvontaan.

Äänestys päättyy su 11. huhtikuuta 2021, klo 24 (Suomen aikaa).

Emme koskaan luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Saatamme aika ajoin lähettää Come to Finlandin tiedotteita ja tarjouksia. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeiden tilauksesi kirjoittamalla osoitteeseen posters@cometofinland.fi ja lisäämällä otsikoksi ”unsubscribe”. Sinun ei tarvitse ilmoittaa sähköpostiosoitettasi, mikäli et halua osallistua arvontaan ja/tai vastaanottaa tiedotteitamme.

 

Mutta miksi juuri matkailujuliste?

Koska juuri siitä kaikki sai alkunsa. Luovilla matkailujulisteilla houkuteltiin matkailijoita läheltä ja kaukaa Hankoon ja muualle Suomeen. Tuloksena oli häikäisevän kauniita koti- ja ulkomaisten taiteilijoiden luomia taideteoksia, jotka hurmaavat vielä tänäkin päivänä.

Hyvänä esimerkkinä tämä ajaton juliste 1930-luvulta.

Haluamme toistaa saman tempun uudelleen. Ja tarvitsemme siihen sinun apuasi.

Kilpailun järjestää Come to Finland Publishing Ab Oy yhteistyössä Visit Hangon, Anglo-Nordicin ja Grafian kanssa.