My Finland Poster 2021

På torsdagen den 6.5 kl. 18.00 är det äntligen dags att presentera vinnaren av My Finland Poster 2021 affischtävling. Vinnaren utses under den virtuella vernissagen. Vinner din favorit?
Välkommen med!
Länken till vernissagen hittar du >här.

 

Konstnärerna har gjort sitt.
Nu är det din tur – Rösta fram din favorit!

Under perioden 11/2020-02/2021 arrangerade vi vår världsomspännande travel poster-tävling för Hangö. Juryn har nu valt ut tio stycken verk, och nu hänger det på dig att rösta fram den allra bästa affischen. Bland alla som deltar lottar vi ut ett stort presentpaket (värde 300 euro), med hälsningar från Come to Finland, skriv därför in din e-postadress om du vill delta!

En röst per person!

Omröstningen slutar 11 april 2021 vid midnatt finsk tid.

Vi delar aldrig din e-post med tredje part. Vi kan ibland skicka information om och erbjudande från Come to Finland. Du kan när som helst avboka nyhetsbreven genom att skriva posters@cometofinland.fi, lägg ”unsubscribe” som ämne. Du behöver inte fylla i din epost-adress om du inte vill delta i utlottningen och/eller inte vill få information från oss.

Varför då en reseaffisch?

För att det var just så allting började. Med kreativa reseaffischer lockades resenärer från när och fjärran till Hangö och Finland. Resultatet blev bländande sköna konstverk av både finländska och utländska konstnärer som förför ännu i dag.

Se till exempel på denna odödliga affisch från 1930-talet.

Nu vill vi göra samma sak på nytt. Och vi behöver din hjälp.

Tävlingen arrangeras av Come to Finland i samarbete med Visit Hanko, Anglo-Nordic och Grafia.