Cleo

Koiran Hanko

 

Hangossa on koirien mukava asua, voin sanoa yhdeksän vuoden kokemuksella. Täällä on paljon tekemistä ja kerron teille mielelläni omista vinkeistäni ja lempipaikoistani.

Olen rohkea tyyppi, joten olen kokeillut melkein kaikkea mitä emäntäni ja isäntäni itse tykkäävät tehdä. Olen purjehtinut, SUP:aillut, ratsastanut, pyöräillyt, juossut, ajanut moottoriveneellä ja kalastanut. Hangossa on hauskaa se, kun me koirat olemme tervetulleita niin monessa paikassa.

PÄIVÄ KAUPUNGILLA

Ihmisperheeni tykkää käydä ravintolassa. Kesäisin menemme muun muassa Classic Pizzaan ja siellä saan yleensä oman vesikupin ja saan syödä perheeni pitsareunat. Origokin kuuluu suosikkeihin ja se on auki ympäri vuoden. Me koirat olemme tervetulleita useimmille terasseille ja usein on selkeästi merkattu missä me saamme oleskella. Café Lillaniinkin olen tervetullut ja siellä käymme aina kun emäntäni haluaa tehdä ostoksia Vuorikadulla. Tiesittekö, että Itäsatamassa on kesäisin koirien ja kissojen oma jäätelökioski?
Tian Verannassa me koirat olemme kuninkaita. Siellä on töissä mäyräkoira nimeltä Napoleon. Hän on vähän ylimielinen, ja minä olen salaisesti ihastunut häneen. Tian Verannasta emäntäsi tai isäntäsi voi ostaa sinulle uuden vesikupin tai jonkun kyltin missä lukee kuinka hyviä me koirat olemme.

HYVIÄ TAPOJA

Tykkään kaupanpitäjistä, he antavat minun tulla sisään ja yleensä saan heiltä rapsutuksia. Emäntäni sanoo, että aina kannattaa kuitenkin kysyä lupa ensin, saako sisään tulla, koska se on hyvä tapa. Saattaa mennä vähän sotkuiseksi ja karvaiseksi jos olisimme siellä monta koiraa samaan aikaan. Toinen mahtava homma on, että kaupungissa on ilmoitustauluja joista tarvittaessa saa ottaa koirankakkapusseja mukaan, niin että yhdessä voimme pitää kaupungin siistinä meille kaikille.

Muutama suosikkipaikkani:

  • Casinon kalliot – siellä on tosi hauskaa leikkiä vuorikaurista ja hyppiä jyrkänteeltä toiseen
  • Koirapuisto Hanko pohjoisessa – siellä saan juosta vapaana ja tuoksuja on reilusti
  • Uimaranta ennen Tulliniemen luontopolkua – siellä isäntäni ja emäntäni heittää minulle keppejä veteen. Voisin jatkaa sitä koko päivän. Myös luontopolkua ollaan kävelty monta kertaa
  • Rakastan hienoja polkuja ja teitä Furuvikissä. Kävellä Bellevue rantaa pitkin, Neljän Tuulen Tupaa kohti, kääntyä metsäpoluille ja käydä luonnonsuojelualueella
  • Saaret Hangon ulkopuolella. Parasta mitä tiedän on olla merellä. Matka on lyhyt läheisimmille luodoille ja läntisellä puolella ei ole mökkejä, niin siellä voi vapaasti rantautua
Toivottavasti nähdään vilinässä!