Cleo

Koiran Hanko

 

Hangossa koirilla on mukavat oltavat, voin sanoa näin yhdeksän vuoden kokemuksella. Täällä on paljon tekemistä ja jaan teidän kanssanne mielelläni vinkkejä lempipaikoistani.

Olen rohkea tyyppi, joten olen kokeillut melkein kaikkea mitä emäntäni ja isäntäni harrastavat. Olen purjehtinut, SUP:aillut, ratsastanut, pyöräillyt, juossut, ajanut moottoriveneellä ja kalastanut. Hangossa hauskaa on se että me koirat olemme tervetulleita niin moneen paikkaan.

PÄIVÄ KAUPUNGILLA

Ihmisperheeni käy mielellään ravintolassa. Kesäisin syömme muun muassa Classic Pizzassa ja siellä minulle tuodaan usein oma vesikuppi, ja saan lisäksi syödä perheeni pitsareunat. Origokin kuuluu suosikkeihini, ja se on auki ympäri vuoden. Me koirat olemme tervetulleita useimmille terasseille ja yleensä meille on myös selkeästi merkatut oleskelutilat. Café Lillaniin olen myös tervetullut ja siellä käymme aina kun emäntäni tekee ostoksia Vuorikadulla. Tiesittekö, että Itäsatamassa on kesäisin ollut koirien ja kissojen oma jäätelökioski? Tänä kesänä 2020 se jäi tauolle mutta odotan innolla, että saisimme sen ensi kesänä takaisin.
Tian Verannassa me koirat olemme kunkkuja. Siellä yksi työntekijöistä on mäyräkoira Napoleon. Hän on hiukan ylimielinen, mutta olen salaisesti vähän ihastunut häneen. Tian Verannasta emäntäsi tai isäntäsi voi ostaa sinulle uuden vesikupin tai jonkun kyltin missä lukee kuinka parhaita me koirat olemme.

HYVIÄ TAPOJA

Pidän kaupanpitäjistä, sillä he antavat minun tulla sisään ja saan usein kaupan päälle rapsutuksiakin. Emäntäni sanoo että kannattaa kuitenkin pyytää lupaa ensin, sillä se kuuluu hyviin käytöstapoihin! Saattaa mennä vähän sotkuiseksi ja karvaiseksi jos meitä on monta koiraa samaan aikaan. Toinen mahtava homma on että kaupungissa on ilmoitustauluja joista saa tarvittaessa koirankakkapusseja mukaan – näin voimme yhdessä pitää kaupungin siistinä.

Muutama suosikkipaikka:

  • Casinon kalliot – siellä on tosi hauska leikkiä vuorikaurista ja hypätä jyrkänteeltä toiselle
  • Koirapuisto Hanko pohjoisessa – siellä saan juosta vapaana ja tuoksujakin on reilusti
  • Uimaranta ennen Tulliniemen luontopolkua – siellä isäntäni ja emäntäni heittää minulle keppejä veteen. Voisin tehdä sitä päivät pitkät. Olemme myös kävelleet luontopolun moneen kertaan
  • Rakastan hienoja polkuja ja teitä Furuvikissä. On myös todella ihanaa kävellä Bellevue rantaa pitkin, Neljän Tuulen Tupaa kohti, kääntyä metsäpoluille ja vierailla luonnonsuojelualueella
  • Saaret Hangon ulkopuolella. Parasta mitä tiedän on olla merellä. Matka on lyhyt läheisille luodoille ja läntisellä puolella ei ole mökkejä – siellä voi vapaasti rantautua
Toivottavasti nähdään vilinässä!