Anja

Lasten Hanko

Hanko on monen lempikaupunki – seitsemänvuotias Anja ei ole poikkeus. Täällä on paljon mistä hän pitää, ja hän jakaa mielellään vinkkejä. Kun Anja ei pyöräile ympäri Hankoa, hän kiipeilee. Lue lisää hänen seikkailuistaan!

 

Kevät, kesä, syksy ja talvi – Hangossa on Anjan mielestä aina jotain tekemistä. Harrastuksia voi löytää monenlaisia – helpoiten niitä löytävät kuitenkin ne jotka suosivat liikkumista!

 

Kiipeily saa ehdottomasti paraatipaikan listalla. Vuorikadun vierailuilla hän kiipeää aina ensimmäiseksi käärmeen päälle, vaikka se onkin oikeastaan taideteos eikä kiipeilyteline.

 

Hangosta löytyy vaivattomasti sopiva puu apinaleikkeihin. Kaupunki on täynnä kauniita, kaarevia ja vahvoja mäntyjä. Juuri tämän yksilön Anja löysi Lappohjan rannalta.

 

Korvapuusti ja jäätelö

Missä muissa paikoissa Hangossa kannattaa käydä?

-Alan’s café:ssa ja siellä syödään pullaa, sanoo Anja.

Niin sanottu Leijonapuisto kirkkomäen alapuolella kuuluu Hangon suosituimpiin leikkipuistoihin – siellä löytyy jokaiselle jotakin puuhaa. Kesäisin tulee syötyä aika monta jäätelöä kun puiston vieressä seisoo sopivasti kaupungin legendaarinen jäätelökioski.

Vesitorni on Anjan mielestä jännittävä paikka. Se on auki kesän jokaisena päivänä ja siellä tulee pistäydyttyä useita kertoja joka vuosi.

Sateisen päivän vinkkejä

Anjan ensimmäinen elokuvateatterivisiitti oli Kino Olympiassa. Siellä on aitoa tunnelmaa sekä mukavat tuolit ja sopivan suolaiset popcornit.

Kun liikumme keskustassa, Anja haluaa aina poiketa kirjastossa. Siellä on viihtyisää ja sieltä voi lainata paitsi kirjoja, myös urheiluvälineitä – esimerkiksi hyppynarun.

Anjan viimeinen ja ehkä paras vinkki, on reissu jollekin Hangon rannalle, heittää kiviä mereen, kerätä aarteita ja bongata veneitä, laivoja ja lintuja.

Näiden seikkailujen jälkeen nukut taatusti hyvin.