Anja

Lasten Hanko

Yksi niistä jotka kutsuisivat Hanko lempikaupungiksi on seitsemänvuotias Anja. Täällä on paljon mistä hän mieluusti antaa vinkkejä. Kun Anja ei pyöräile ympäri Hankoa hän kiipeilee. Lue lisää hänen seikkailustaan!

 

Kevät, kesä, syksy ja talvi – Hangossa on Anjan mielestä aina jotain tekemistä. Harrastuksia on monia, henkilölle joka mieluummin liikkuu kuin istuu paikallaan.

 

Kiipeileminen on melkein ensimmäisenä listalla. Vuorikadulla käydessä hän aina kiipeää Käärmeen päälle, vaikka se onkin oikeastaan taideteos enemmän kuin kiipeilyteline.

 

Hangossa ei ole vaikeaa löytää sopivaa puuta apinaleikkeihin. Kaupunki on täynnä kauniita, kaarevia ja vahvoja mäntyjä. Juuri tämän yksilön Anja löysi Lappohjan rannalla.

 

Korvapuusti ja jäätelö

Missä muissa paikoissa Hangossa pitää käydä?

-Alan’s caféssa ja siellä syödään pullaa, sanoo Anja.

Niin sanottu Leijonapuisto kirkkomäen alapuolella kuuluu suosituimpiin leikkipuistoihin Hangossa ja siellä on jokaiselle puuhaa. Kesäisin tulee syötyä aika monta jäätelöä kun puiston vieressä sopivasti seisoo jäätelökioski.

Vesitorni on Anjan mielestä jännittävä paikka käydä. Se on auki kesän jokaisena päivänä ja siellä tulee pistäydyttyä useita kertoja joka vuosi.

Sateisen päivän vinkkejä

Anjan ensimmäinen elokuvateatterikäynti oli Kino Olympiaan. Siellä on aitoa tunnelmaa sekä mukavat tuolit ja sopivan suolaiset popcornit.

Kun kerran liikumme keskustassa Anja haluaa vinkata myös kirjastosta. Siellä on viihtyisää ja sieltä voi lainata paitsi kirjoja myös urheiluvälineitä, vaikka hyppynarun.

Anjan viimeinen, ja ehkä paras vinkki, on reissu johonkin Hangon rannoista, ja heittää kiviä mereen, kerätä aarteita, bongata veneitä, laivoja ja lintuja.

Näiden seikkailujen jälkeen nukut taatusti hyvin.