Distansjobba i Hangö

Ibland gör det under för arbetsinspirationen med lite miljöombyte.

 

Hangö hör till de bästa distansjobb städerna. Här kan du ha dina kaffepauser på en bergsklack i solen vid havet och efter jobbet kan du slappna av totalt med att exempelvis promenera till Finlands sydspets, cykla runt Hangö med vinden i håret eller avnjuta en middag i ljussken på någon av Hangös restauranger.

Nyligen öppnade distansarbetskontoret Dynamo är ett koncept med 7 arbetspunkter, mötesutrymme och till och med bastu. Från din arbetspunkt har du

Jobba på inkvarteringsstället

Bor du på ett av stadens inkvarteringsställen har du naturligt ett rum att arbeta i, men ifall du inte vill jobba på rummet erbjuder en del inkvarteringsställen, så som Hotel Bulevard och Regatta SPA Hotel också andra utrymmen var du kan fördriva din arbetsdag.

Här hittar du all inkvartering i Hangö som är öppet året om.

Lunch under arbetsdagen

Här hittar du uppdaterad information om lunchlistor i Hangö: lunchpaus.fi/hanko

Lunch serveras även dagligen på Restaurang Origo kl. 12–15: restaurant-origo.com

Fler restauranger, lunchställen och kaféer hittar du här.

Salla Lundelin

Distansdag i Hangö

När jag skriver denna artikel jobbar jag på distans i Hangö, då vårt kontor är stängt på grund av corona. När jag kommer tillbaka till stan byts

Tips! Ta ett dopp i havet under kaffepausen

OBS! badhuset är tillfälligt stängt pga Covid-19. Att vinterbada är en verklig naturmedicin! Den positiva känslan och hälsoeffekten är märkbar.